Cautare

7311 de rezultate pentru "martis biatrice avocst specializat in drept penal" (7.77 secunde)
Partidul Conservator a depus la Camera Deputatilor un proiect care vizeaza o modificare a Codului Penal, in sensul de modificare a Legii nr.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, nu va fi urmarit penal pentru accidentul de circulatie in care a fost implicat pe 16 decembrie, anul trecut. ... de vatamare corporala grava, parasirea locului accidentului si fals in declaratii.
Plenul Senatului a adoptat ieri, în unanimitate, cu 83 de voturi, cererea de reexaminare transmisa de presedintele Traian Basescu privind modificarile aduse la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal.Senatorii au decis ca înregistrarile ambientale sau accidentale efectuate de catre parti sau de alte persoane, nu constituie mijloace de proba, cu exceptia infractiunilor contra persoanei, a patrimoniului, a actelor de coruptie sau de crima organizata.
Plenul Senatului a adoptat ieri, în unanimitate, cu 83 de voturi, cererea de reexaminare transmisa de presedintele Traian Basescu privind modificarile aduse la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal.Senatorii au decis ca înregistrarile ambientale sau accidentale efectuate de catre parti sau de alte persoane, nu constituie mijloace de proba, cu exceptia infractiunilor contra persoanei, a patrimoniului, a actelor de coruptie sau de crima organizata.
Treizeci si una de persoane din Galati sunt cercetate penal de Politie dupa ce s-a constatat ca au votat fara sa fie inscrise pe listele electorale permanente, cu complicitatea unor membri ai sectiilor de votare.
El daca se urca beat la volan si calca pe cineva pe trecerea de pietoni, el nu raspunde penal in niciun fel pentru ca are imunitate absoluta", a declarat fostul premier.
Stirea ca Elena Basescu ar putea fi condamnata la inchisoare pentru ca a purtat, in mod ilegal, uniforma Armatei Romane, difuzata de ziarul Click, este comentata in mod diferit de militari si de civili.
Codul Penal si Codul Civil vor intra in vigoare, in noua forma, la 1 octombrie 2011, potrivit proiectelor de lege pentru punerea in aplicare a celor doua Coduri, aprobate miercuri de executiv.
Voi trimite o scrisoare presedintilor Comisiei Europene, Parlamentului European si grupurilor parlamentare din PE Premierul Victor Ponta a declarat marti, dupa anuntul PDL privind boicotarea referendumului, ca aceasta actiune este ilegala si ca partidul condus de Vasile Blaga trebuie actionat penal.
Crisu Anastasiu, profesor universitar de drept penal, dar, in acelasi timp, fost procuror la Curtea de Conturi, postura din care i-a deschis lui Traian Basescu un dosar penal.
Basescu vrea dizolvarea Comisiei Nana, nu a Parlamentului "Modificarile aduse Codului Penal ar fi fost un motiv serios de dizolvare a unui Parlament care prin actiunea lui genereaza deservicii uriase Romaniei.
PSD lasa impresia ca l-a batut in cuie pe Liviu Dragnea in funcția de viitor premier si mizeaza pe un rezultat exceptional in alegeri.
Centrala Nucleara de la Cernavoda se afla in pragul unei explozii.
"Firmele vor raspunde penal pentru infractiunile savarsite in realizarea obiectului de activitate sau in numele ori in interesul persoanei juridice", au stabilit ieri deputatii, in urma dezbaterii pe articole a proiectului de modificare si completare a Codului Penal, propus de ministrul justitiei.
Cu toate ca, potrivit unor surse autorizate, datele culese de Politie sunt mai mult decat suficiente pentru intocmirea unui dosar penal de zile mari, toata lumea asteapta acum rezultatele anchetei derulate de Fisc.
Reprezentantii statului spun ca, pâna acum, nu contabilii au patit-o, ci administratorii firmelor.Legiuitorii au înasprit pedepsele pentru contabilii care comit erori în acte, iar asemenea fapte pot fi pedepsite cu închisoare de pâna la opt ani.
Obiectul interpelarii:Desfiintarea Judecatoriei Macin si a Parchetului de pe langa Judecatoria Macin In cadrul deplasarilor pe care le efectuez in colegiul in care am fost ales am primit din partea mai multor primari un memoriu prin care invedereaza ministerului pe care il conduceti deserviciile pe care desfiintarea Judecatoriei si a Parchetului din Macin le-ar avea asupra justitiabililor.
Daca as fi avut ocazia sa spun in fata procurorului ceea ce am spus astazi, probabil ca nici nu mai exista vreun dosar.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Aproape un sfert din actualii parlamentari au titlul de doctor sau sunt pe cale sa obtina acest statut, cei mai multi regasindu-se in randurile social-democratilor, respectiv o treime din parlamentarii cu aceasta titulatura.
google-analytics.com